Menu
Menu

Лиценз за българския пазар на Bet365

Posted in Здраве и спорт on July 27, 2016

Проблемите около получаването на лиценз за българския пазар на Bet365 приключиха. На 7 юни 2016 година компанията получи така очаквания лиценз. Припомняме, че от британската компания водиха съдебна битка с българските институции повече от две години. Те се бориха най-вече с Държавната комисия по хазарта. Оттам дълго време отклоняваха молбите на Bet365bg за придобиването на лиценз, който да позволи на компанията законно да развива дейността си на територията на България.

Сметките на българските играчи

Всички такива са изтрити, а ако някой иска да има възможността да изкара бързи пари, трябва да си направи нова регистрация. Наличните средства в старите сметки ще бъдат възстановени на потребителите. Този процес вече е на финалнара права. По този начин bet365 за пореден път доказа, че е една от най-лоялните фирми в този бизнес.

Ограничения

Като за начало на българските потребители ще бъде дадена възможността да се възползват само от една секция в сайта - Спортните залози. Останалите три секции ще бъдат вкарани в употреба в най-кратки срокове. Припомняме, че БЕТ365 разполага със секция за Игри, Покер и Казино. Тези три категории ще бъдат добавени към менюто веднага щом получат лиценз.

Дотук се стигна след като на 7 юни 2016 година Административния съд, намиращ се в София отмени решението на Държавната комисия по хазарта. С това решение преди няколко години беше отнет лиценза на БЕТ365. Това решение на съда дойде, като подарък за всички фенове на залозите, дни преди началото на Европейското първенство по футбол, провеждащо се във Франция, от 10 юни до 10 юли.

Навсякъде където БЕТ365 развива своя бизнес легално, компанията отделя част от приходите си и ги инвестира в спорта на местна почва. Такива са и обещанията на собствениците на компанията за развитието и в България.

Плюсове и минуси на Bet365

Предимства

Сайта и поддръжката са изцяло на български език
Сайта е един от най-надеждните и има безупречна репутация
В сайта ще откриете най-богатия избор от събития, там е включена и секция "На живо", която предоставя на потребителите шанса да залагат на различни пазари в реално време
Всеки нов играч получава бонус в размер до 100 лева
Едно от най-големите предимства на БЕТ365 е предаваните на живо мачове. От сайта предлагат богат асортимент от събития, които се излъчват пряко. Така потребителите не трябва да търсят различни линкове в интернет, които не винаги са надежни.

Недостатъци

Играчите, печелещи големи суми бързо са лимитирани. Това се прави, за да се избегне набиращата сили индустрия - черно тото. Уговорените мачове са трън в очите на букмейкърите и световната футболна федерация - ФИФА. Оттам правят всичко възможно, за спрат такива срещи.
БЕТ365 използва флаш технологията за своя сайт. Тази система е остаряла и товари доста машините, с които потребителите влизат в сайта

Мобилна версия

Мобилната версия на БЕТ365 може да разгледате на mobile.bet365.com. В нея потребителите разполагат с пълната функционалност, която е присъща и в десктоп(пълната) версия на сайта. Може да залагате "На живо" и останалите видове залози. Нещата, които липсват в мобилната версия са няколко. Това е "Чата на живо" с поддръжката на сайта и онлайн излъчването на спортните събития.

Клиентско обслужване

То е безплатно! От сайта осигуряват 24-часово обслужване на своите клиенти. Потребителите имат възможност да потърсят помощ по няколко начина. Те могат да използват услугите на оператор по телефона или с функцията "Чат на живо". Друг вариант при проблеми е да изпратите електронно писмо към поддръжката на сайта.

За БЕТ365

Не мисля, че има човек, запален по футбола, а и изобщо по спорта като цяло, който да не знае какво представлява БЕТ365. Букмейкъра от Англия е лидер в повечето пазарни ниши, на които присъства. Компанията води своето начало от 2000 година. В момента БЕТ365 е управляван от Денис Коутс, която е дъщера на основателя. Денис в началото е касиерка в една от игралните зали на баща си. Тя започва от нищото, за да стане една от най-богатите жени във Великобритания. Друга длъжност на която Денис Коутс работи е счетоводител. След като тя става глава на компанията в нея настъпват различни промени. Денис тегли кредит от банка и с него купува още една букмейкърска къща, но тя не спира дотук. Жената вижда, че онлайн залаганията имат голям потенциал и решава да направи хазартен ход. Тя продава цялата си мрежа от букмейкърски пунктове и инвестира всичките пари в изграждането на платформа за онлайн залози. Този риск от страна на Денис Коутс се оказва страхотен удар, защото в момента Bet365 е лидера в онлайн залаганията..

Loading Facebook Comments ...