Menu
Menu

Какво трябва да знаем при покупката на ъглови разтегателни дивани?

Posted in За дома on February 27, 2017

Личното ни виждане и вкус винаги дават отражение върху начина, по който мебелираме. На практика ако харесваме кожена мека мебел, това означава, че никога няма да изберем такава с текстилна тапицерия. Стила и дизайна на обзавеждането също са израз на собствените предпочитания за интериор, който да ни допада визуално. В определен момент обаче се нуждаем от подмяна на един от видовете мебели в дома ни. Може би голяма част от потребителите търсят идентична на овехтялата, но пък други търсят нещо по-разчупено и практично. Публикацията ни днес ще посветим на ъглови разтегателни дивани и това какви грешки допускаме при покупката на такава мека мебел.

покупка на ъглови разтегателни дивани

Незнанието ни обикновени ни кара да правим нежелани и в последствие доста неприятни постъпки. Доста клиенти избират мека мебел единствено по нейният външен вид, а пропускат да се запознаят с материалите от които тя е изработена. В магазина или на фотоса в онлайн платформата един ъглов диван би изглеждал чудесно, но дали сме убедени, че той е качествен, здрав и издръжлив. Това само с поглед няма как да се прецени. Затова нашите специалисти от ЛениСтил представят няколко важни и полезни практични съвети за това на какво да обърнете внимание, когато търсите именно ъглов разтегателен диван.

За да се определи качеството на дивана е добре той да се изпробва. Големите мебелни магазини разполагат с достатъчно мостри, които са поставени там именно с цел клиента да се убеди в качествата на въпросната мека мебел. Затова седнете, легнете или направете това, което обикновено правите на дивана си. Дали ще почувствате комфорт, дали модела е прекалено твърд за вижданията ви за удобство или подлакътниците са идеални и когато ги използвате като възглавница това ви удовлетворява са наистина важни акценти и не била да се притеснявате да изпробвате всяка позиция на тялото върху дивана.
Знайте, че това е мебел, която ще се използва от всички у дома. Затова ако сте с хора от домакинството си можете заедно да изпробвате качествата на дивана. Говорим за ъглов разтегателен диван.

Тази трансформираща функция е много важна, ако често ще се налага да го използвате за спане. Затова задължително помолете консултантите да представят самото разпъване и преобразуването на ъгловата мека мебел в легло.

Една огромна грешка, която много клиенти правят е именно да купуват разтегателен диван без да са наясно как да го трансформират. От механизма и вида на скрития под седалката матрак зависи това как ще спите и дали ще се събуждате отпочинали.

Затова преди да изхарчите определена сума пари за ъглов разтегателен модел се запознайте с неговите функции.

Loading Facebook Comments ...