Menu
Menu

Кога да сменим своята notebook батерия

Posted in Технологии on November 2, 2013

Модерните технологии са част от нашето ежедневие и така сме се пристрастили към тях, че животът ни е почти немислим без notebook, смартфон, таблет, мобилен Интернет... Толкова сме обвързани с тях, че ако за миг GSM-ът Ви няма възможност да се свърже към мрежата Вие имате чувството, че загивате и сте отдалечени от всички. Налага се да изпълните важна задача, а лаптопът Ви не може да се свърже с интернет или още по-зле, батерията му вече не може да издържи и 10 минути. Да не дава Господ на никой.

А по какъв начин ще довършите в определеното време задачите си като около Вас няма захранване? Отивате на среща с клиенти и идва момента на разочарованието. И за вас и за клиента ви. Батерята на лаптопа ви е изтощена, а на близо няма контакт. Кофти, нали?!
За да бъде преносимия Ви компютър постоянно в изправност, най-важното е да пазите живота на настоящата батерия или да носите винаги със себе си резервна батерия за notebook. Ако ресурса й вече се е изчерпала, поръчайте му нова батерия за ноутбук.
Не се колебайте и вдъхнете нов живот на своя преносим лаптоп. Когато купувате батерия за своя ноутбук, ултрабук или таблет, най-добрия вариант е да купите оригинална такава с доказано качество и с гаранция поне шест месеца. Така ще постигнете дълготраен живот при постоянна употреба, без да е закачена към електрическата мрежа.
Бързо и лесно можете да получите всичко това при поръчка от някой онлайн магазин за notebook устройства и аксесоари към тях. Естествено тази стъпка ще ви се наложи да направите със сигурност, ако сте си купила лаптоп втора ръка.
Към днешна дата лаптоп батериите в каталога на повечето онлайн магазини напълно задоволяват търсенето и може да намерите такава за всеки съвременен лаптоп и такъв от последните десетина години. Ако не успеете да намерите в България, препоръчвам да потърсите в западните сайтове като http://www.ebay.com/ или http://www.amazon.com/. Там със сигурност ще намерите многообразие, надминаващо над 700 модела батерии за всички съвременни марки лаптопи, а също и за спрените от изработка преди десетина години. Ще откриете за Acer notebook, и другите известни марки като Toshiba, Dell, Sony, IBM, HP, Lenovo, LG и Asus. Ако сме изпуснали някой производител, моля да не се сърди.
Техническите параметри и вместимости на всяка една от тях е взета от продуктовите спецификации на фирмата производител. Спрямо точния модел мобилен компютър, те работят при волтаж от 3.6 до 24V, капацитет на заряд от 4000 до 12000mAh и с от 2 до 24 брой клетки. След като са ви доставили батерията имате право да разгледате пакета, преди да го платите, за да сте спокойни, че всичко е точно. Също така имате възможност на една седмица тест, за да сте спокойни, че вашият избор е правилен. Ако не сте удовлетворени от нея, можете да я върнете обратно.
Поръчайте чисто нова батерия за лаптоп на достъпно ниски цени и по този начин ще отложите скъпия ъпгрейд на вашия ноутбук.

Loading Facebook Comments ...