Menu
Menu

Интерсервиз-20 съветват „Защо трябва да си купим лаптоп втора употреба?“

Posted in Технологии on November 26, 2014

Когато сме тръгнали на лов за качествен и евтин лаптоп, най-често се допитваме до мнението на специалисти в тази област, които могат да ни насочат към най-добрите и изгодни модели. В случая ще се допитаме до Петър Ачев, който е управител на фирма Интерсервиз-20 и вече над 18 години се занимава с продажба на лаптопи втора употреба. Не случайно слогана на фирмата е „Бутик за употребявани компютри и лаптопи“

И така Пешо, кажи ми съвсем откровенно и по мъжки „Защо да си купя лаптоп втора ръка, а не съвсем нов?“

Ние от Интерсервиз-20 без съмнение можем да дадем много изчерпателен отговор на въпроса ти, тъй като се занимаваме единствено и само с продажба на употребявана техника от известни и авторитетни западни компании като DELL, HP, LENOVO, FUJITSU-SIEMENS.

Всички знаем, че на пазара има доста производители на лаптопи и няма никакво съмнение, че доста от тях имат много добра слава сред потребителите. Но каква е разликата между добър и отличен лаптоп? Е да, много от тях могат да се похвалят с мощни процесори, чудесни видеокарти и голяма памет. Но също така е вярно, че повечето подобни лаптопи не са никак евтини. Но има решение на този проблем и то се крие именно в лаптопите втора ръка от елитни производители. На наистина ниска цена можем да се сдобием с чудесен лаптоп, който ще отговори на всички наши нужди.

Както личи от самото заглавие, екипът на Интерсервиз-20 е изцяло „за“ купуването на употребявани мобилни и десктоп компютри.
Причините са, че за цената на нов лаптоп от ниския клас със средна цена от 1000 лв, ще се сдобиете с два лаптопа от най-високия бизнес клас или Workstation, само че ще бъдат втора ръка. Естествено ако не ви трябват два, означава че ще спестите 500 лв. Освен това, както забелязахте споменах нисък клас за новия, а за употребявания споменах бизнес клас.

Това е втората причина и тя е, че употребявания лаптоп като компоненти, изработка, материали, сглобка и екстри ще бъде на по-високо ниво от новия ноутбук в нисък и дори среден клас. Вижте с какъв чудесен Dell Latitude e6410 може да се сдобиете само за 450 лв!

Мога да добавя още една причина и тя се нарича практичност. Ако сте нова и прохождаща фирма, техниката втора употреба е най-доброто решение за стартиращ бизнес. Без заеми и кредити, без лизинг и лихви по него. Днес поръчвате, плащате и вече може да обзавеждате офиса си с компютърна техника. А утре вече може да работите и печелите.

Сигурни сме, че ще попитате „Защо да купим именно лаптоп втора ръка от Интерсервиз-20?

Всъщност става дума за онлайн каталог, който е успял заслужено да извоюва челното място по авторитет сред всички останали магазини у нас. Огромната му слава не е случайна, а се дължи на куп фактори. Ето и някои от тях – разумни цени, отлично и бързо сервизно обслужване, доставка до всяка една точка на страната, безплатна консултация. А както всички знаем, именно това са и най-важните фактори, по които можем да определим дали един онлайн търговец е качествен или не.

Вашият употребяван лаптоп ви очаква при нас в Интерсервиз-20 и е само на един клик разстояние. А ако желаете може да ни посетите в нашия шоурум и да разгледате на място предлаганият асортимент от лаптопи, компютри, монитори и дори принтери. Всичко за вашия IT бизнес от Интерсервиз-20.

Къде да ни намерите:
Вижте страницата контакти: http://www.is20-bg.com/contact/
Или направо заповядайте в шоурума:
гр. София,
ул. Софроний Врачански № 135, ет.1, ап.2
Тел: 02-931-07-65
GSM: 0888-680-477

Loading Facebook Comments ...