Menu
Menu

Как Twitter може да ви направи по-добър дизайнер

Posted in Социални мрежи on December 29, 2016

Twitter. What are you doing? Сайт в който почти всеки има акаунт.

Ако сте уеб дизайнер обаче, това което пишете там трябва да се различава от това че сте яли пълнени чушки, примерно. Трябва да разберете, че е напълно възможно да подобрите своите умения благодарение на Twitter и да научите нови техники.

1. Възможност да следите други уеб дизайнери.
Първото нещо което да направите е да се поразтърсите за други Ваши колеги. Обикновено почти всекидневно те пускат някой съвет, полезна статия или пък Inspiration Tweets. За да съм ви още по-полезен ето ви списък с 30 активни уеб дизайнери в Twitter http://1stwebdesigner.com/designers-on-twitter/

2.Възможност за бърз контакт с други професионалисти.
Имате проблем с нещо и искате да намерите бързо и ефективно решение? Задайте въпроса си в Twitter и доста бързо ще получите качествени и информативни отговори.

3.Рекламирайте клиентите и сайтовете, които сте създали за тях.
Защо да го правите? Защто ако Вие им помогнете много е вероятно и те да Ви представят на техни приятели и колеги, което ще се отрази с допълнителна работа. Освен това е доста полезно защото си изграждате един вид портфолио, с което клиентите могат да Ви намерят.

4. Намиране на клиенти
Знаете ли че е пълно с доста хора, които с удоволствие биха си платили за редизайн примерно. Друга полезна страна е че чрез Twitter Вашите клиенти могат да научат повече за Вас и това да помогне в изграждането на доверие към Вас и Вашата работа.

Надявам се че съм ви бил поне малко полезен 🙂 Ще се радвам да коментирате и евентуално да дадете допълните съвети, за това как Вие използвате Twitter.

Loading Facebook Comments ...