Menu
Menu

Банско ски - ваканция не само за един сезон

Posted in Пътуване и туризъм on February 26, 2018

Зимата в планината е в разгара си и може би точно сега е времето, в което можете да си починете най-добре. Наистина се намираме в точното време за ски изживявания и качествена ваканция, така че всичко което трябва да направим е да отделим седмица- две за снежни подвизи, смяна на обстановката и разнообразен и изпълнен с хубави емоции живот.

Не се бавете да посетите един от най-красивите родни зимни курорти. Банско, точно сега, когато той е бяло – зелен и готов за вашите ски тренировки и зимни емоции. Направете го преди пролетта да го превърне в ново и различно място, което разбира се също си заслужава за посетите.

В България имаме късмета да се радваме както на море, така и на планина и е наистина жалко ако през снежните месеци не отделим време за истинска зимна ваканция. Това може да стане веднага, ако сте почитател на зимните спортове и искате да сбъднете през 2018 Банско ски мечтата си за този сезон.

Снежните писти, хотелите и невероятно красивите гледки са там и ни очакват. За да почивате и практикувате ски в Банско, посетете сайта onfire.bg и резервирайте изгодни стаи и апартаменти в прекрасните местни хотели, вили и хижи.

Очакват ви перфектни условия за ски в Банско, независимо от това дали умеете да карате или тепърва ще се учите. Тук можете да си починете наистина качествено, дори и ски спусканията или сноуборда да не са вашата първа цел.

Зимния курорт, в който се превръща Банско е типичен оживен ски център, който изобилства от заведения, спа хотели, малки семейни хотели, механи и ресторанти, забавления, вкусни местенца за похапване и кафе, доста културни обекти, които си заслужава да посетите и фестивали, които ще ви впечатлят.

Банско е място, което сме свикнали да свързваме с невероятно красивия Пирин, но тази година курорта се превърна в нещо доста повече. Той се оказа в центъра на сериозен дебат и множество протести, свързани с изграждането на втора ски писта.

Пирин обедини и разедини хората, а всеки има своето становище по въпроса, но ако искате да видите курорта такъв, какъвто е сега, не се колебайте да запазите хотел и да стегнете багажа си като направите зимна почивка в някой хотел в Банско за ски. Убедете се с очите си в красотата на природата тук, в невероятно чистия въздух и тишината и възможността за съзерцание, които само планината ни носи.

Ако търсите уединение и спокойствие, можете да го намерите тук. Ако търсите Банско ски изживявания пак сте на правилното място

Ако вашата потребност е свързана с хубава зимна ваканция, от която да имате прекрасни спомени, отново тук е мястото това ваше желание да се сбъдне.
Изберете подходяща за вас оферта за хотели в Банско, както и останалите зимни курорти с намаления до 50 % в сайта за резервации onfire.bg

Насладете се на снега и зимните изкушения и се подгответе с настроение за предстоящата пролет, а до тогава се наслаждавайте на Банско ски спускания и наслада по пистите.

Loading Facebook Comments ...