Menu
Menu

Зимна поетика със стоманени бижута

Posted in Мода и аксесоари on December 29, 2016

Мразовитите месеци са по-близо от всякога и с окончателния край на циганското лято се насочваме към по-топлите дрехи и аксесоари като ушанки, шалове, ръкавици и маншони. Меките материи и кожата сякаш ни канят да са се приютим в топлата прегръдка на новия сезон. Търсим тази топлина инстинктивно и някак от само себе си променяме цветовете на дрехите си и цялостната си визия.

Несъмнено, наред с метаморфозите в зимния гардероб, бижутата претърпяват свой собствен катарзис и от леки, летни, цветни и носталгични, сякаш стават по-масивни, категорични и открояващи се.

Според онлайн магазинът за бижута на "Магазини Гранат" тази есен момичетата могат да заложат на доста смела, дори мъжка визия, с кубинки, палта от вълна с издължен силует и стоманени бижута.

стоманени бижута

Градската мода отново е подвластна на мотото удобство, шик и сексапил, но наред с това е вдъхновена от бунтарката, насочила поглед далеч в бъдещето и открояваща се със свой собствен моден почерк.

Стоманата е сред предпочитаните материали за направата на бижута с различна визия и предназначение, като именно този метал е любим на мъжете, които търсят качествени и оригинални бижута.

Особено актуални са мъжките стоманени гривни със силикон или кожа, които са не само много ефектни, но и излъчват мъжественост и артистизъм. Не по-малко популярни и харесвани са веригите, носени както на врата, така и като гривни, а така също и подходящи стоманени комплекти, които придават завършена визия, както на мъжете, така и на дамите.

За по-романтичните почитателки на модата, препоръчваме ювелирни изделия от стомана, предлагани в magazinigranat.com, които се отличават с фантазия и оригиналност, характерни за модния подиум.

Изключително модерни тази есен са бижутата от стомана и камъни, с които придобивате тайнствен вид и загатвате вашите предпочитания към антикварните артикули и винтидж и готик модата. Много такива ювелирни уникати от стомана може да видите в сайта на Магазини Гранат тук https://www.magazinigranat.com/steel-jewelry

Качествените бижута са майсторски изработените бижута, тези които могат да приковат вниманието на околните и да ви помогнат да заявите своята личност и индивидуални предпочитания. Това да имате изявен личен почерк, който да проличава от пръв поглед е не само въпрос на талант и изразителност, но и на умение да подбирате дрехи, аксесоари и бижута.

Без съмнение, благодарение на правилен и премерен избор на стоманени бижута, това може да бъде постигнато с лекота.

Loading Facebook Comments ...