Menu
Menu

Плетива в гардероба

Posted in Мода и аксесоари on December 28, 2016

Голяма част от чара на модата се крие в нейното разнообразие. Като се започне от дрехи от фини материи, ръчно рисувани рокли и шалове, красиви плетива и се стигне до кожени палта, които ни спират дъха – всичко това ни кара да се прехласваме и да искаме да се докоснем и да притежаваме и носим красивите дрехи като тези във Fashionchoice.

Дрехите от плетиво носят много топлина в зимните дни и определено са сред най-търсените и предпочитани облекла, както от жените, така и от мъжете. Почти няма човек, който да не притежава поне една дреха от машинно или ръчно плетиво в гардероба си. Дори и да не сме почитатели на големите пуловери от плетива, имаме поне един шал с ресни или стилна шапка с интересни преплитания, които ни топлят през зимата.

Дамите, които умеят да плетат и за тях това умение е повече от удоволствие, споделят че носенето на дрехи, които са си направили сами е наистина прекрасно изживяване. Разбира се, ако вие самите не сте усвоили подобни умения, отново можете да предизвикате възхищение и комплименти от околните като обогатите гардероба си с разнообразни плетива.

Освен всичко друго, плетените дрехи са елегантни, а някои фино изработени и модерни вталени рокли или бюстиета могат да бъдат доста еротични.

Според онлайн магазинът за дрехи Fashionchoice, именно бюстиетата от плетиво и дантела са изключително модерни днес. С тях можете да носите късо сако, по-отворена блуза, под която се разкрива красотата на финото плетено бельо, или да съчетаете риза и върху нея да носите плетен корсет в ярък цвят.

За консервативно настроените дами са подходящи поло жилетки, които добре обгръщат тялото и дават възможност за различни варианти на носене. Някои от моделите плетиво в сайта на Fashionchoice.bg акцентират на богата яка, която се разкопчава или дори е подвижна и може да бъде отстранена, ако решите, че ви е прекалено топло.

Плетива и кожа също са доста енигматична комбинация, навяваща спомени за руското аристократично общество.

Различните по състав и вид прежди, които са обогатени с ярки нишки носят атрактивна нотка във всяка плетена дамска дреха.

Дали ще изберете само едни ръкавици или дори едно плетено портмоне или аксесоар или ще се облечете от глава до пети в плетива е изцяло ваш избор, но е сигурно, че с помощта на плетивата гардероба ви може да се разнообрази, а вашата визия да бъде още по-интересна.

Дрехите от плетени материи съчетават не само стил, уникалност и класика, но и са обичани от дизайнери като Долче и Габана и шведската сензация в модата Сандра Баклунг, която търси вдъхновение в традиционното ръкоделие и го пренася в наши дни.

Loading Facebook Comments ...