Menu
Menu

Актуалните модни тенденции през лятото на 2018-та

Posted in Мода и аксесоари on July 26, 2018

Както всяка година, и през тази лятото пристига с нови и интересни модни тенденции. Настъпва времето, когато, освен да извадим летните дрехи от дълбините на гардероба, е необходимо и да го обзаведем и освежим за новия сезон. Накратко – време е за шопинг! Нужни са ни нови ежедневни дрешки, стилни тоалети и хубави комбинации, които да отговарят на най-актуалните модни тенденции. А те изглежда ще бъдат обещаващо цветни и разчупени през това лято. Ще разгледаме най-набиращите популярност трендове, които все пак не са прекалено екстравагантни и нестандартни.

Например, през цялото лято, а и още от пролетта, най-популярното облекло за дамски бедра ще бъдат късите панталонки от плат, деним, дори и полиетилен. Ръка за ръка с тях вървят и полите тип молив, които подчертават по прекрасен начин фигурата и женския силует. Възможните комбинации с тях са неизброими, стига да не се прекалява и да не се стига до кичозност. Летните блузки, потници и ризи от ефирни прозрачни или полупрозрачни материи остават чудесно допълнение към аутфита за летния сезон.

Тази година ярките цветове по дрехите ще бъдат все по-актуални. Бъдете цветни, но не и прекалено шарени! Заложете на приятни нюанси на червеното и светло лилавото. Пастелните цветове все още са добър избор за облеклото ви, но вече сериозно губят битката с ярките разцветки.

Можете спокойно да експериментирате с различни металически нюанси – със сигурност ще сте в крак с модата по този начин. За да не сте твърде едноцветни, винаги можете да си изберете моделчета, украсени с разнообразни пайети, камъчета и други елементи. А когато търсите нещо шарено – заложете на принтове с каре или разноцветна дъга.

Всички тези тенденции вече се забелязват по витрините на магазините. Лятното настроение отдавна ни е завладяло, а покупката на нови дрехи го повдига още повече. За съжаление, невинаги разполагаме с достатъчно време и възможност да направим една хубава обиколка по магазините, за да обзаведем пълноценно гардероба си. Хубавото е, че тези летни модни тенденции са налице и в добрите онлайн магазини за дрехи.

Ако посетите Евиза, например, само за няколко минути бихте могли да си поръчате страхотни къси панталонки или атрактивни полички в крак с последната мода. На същото място ще попаднете и на чудесни къси роклички в свежи разцветки и интересни кройки. Те никога не излизат от мода – това е сигурно! Можете да си намерите дори и нещо по-елегантно за официални поводи. Изборът е страхотен, а гамата от размери и цветове – голяма.

Loading Facebook Comments ...