Menu
Menu

Съвременни тенденции за офис мебели

Posted in Бизнес on June 22, 2014

Сложете ред в офиса си

Обикновено с годините в бизнес офисите се събират много непотребни неща и дори големите офисни пространства могат да се окажат тесни и неудобни, ако ги използвате за склад. Това внася и допълнително неудобство, понеже намалява работоспособността и концентрацията на работещите във фирмата Ви. Ако пространството е задръстено с папки, документи, офис аксесоари и други, то е хубаво да направите едно прочистване и да подредите важните неща в специализирани за това шкафове и секции.
Ако старото ви обзавеждане заема много голямо пространство, единствено правилното решение е да го замените с нови офис мебели, които ще ви предоставят възможност ефикасно да използвате пространството. Не забравяйте, че новите изисквания налагат нови правила и старите мебели не могат да направят обзавеждането атрактивно и индивидуално.
Обзавеждането на офиса като правило не трябва да заема повече от 40-50% от общото работно пространство. За това целта е мебелите да бъдат разположени правилно в минимална част от това пространство.
При покупката им отчетете тяхната ергономичност, функционалност, привлекателност, екологичност и т. н.

Съвременни тенденции за офис мебели

Офис столове

офис столове
Днешните реалности, пред които сме изправени налагат и нови стандарти. Един от най-важните такъв е ергономичността. Независимо дали работите в офис или от дома си, то вие изкарвате минимум по осем часа в седнало положение. Представете си тези осем и повече часа на не дотам удобен и комфортен офис стол. Сега си представете, че така работите всеки ден. Почти е доказано, че вашата продуктивност, кондиция и здраве са в пряка зависимост от комфорта и ергономичността на използваните офис столове.
Съвременните тенденции в тази сфера са в няколко насоки:
- за създаване на максимално удобни столове за офиса
- симплициране на визията и утвърждаване на минималистичен бизнес дизайн
- максимално много настройки на офис стола за получаване на превъзходна ергономия
- използване на еко материали
- оптимизиране на цените на този вид продукти
- в следствие от горното увеличаване дялът на ползваните офис столове за употреба в дома.

Офис композиции

офис композиции
В момента хит в офис обзавеждането са т.нар. офис композиции. Те улесняват избора на мебели поради факта, че се готови и предоставят на клиента бързо решение. Не си мислете, че ако закупите готова композиция за офиса ще си вземете нещо, което ще видите другаде. Те се предлагат в различни цветови вариации, размери, височини и комплектовка, така че крайния вид е напълно индивидуален.

Друго предимство на предлаганите, например в Интеза Ком офис композиции, е че във всяка фирма предлагаща такива може да разгледате 3Д визуализации и да видите как би изглеждал обзаведения ви офис в края на процеса.

Модулни офис мебели

модулни офис мебели
В последно време все по-голямо използване за офис обзавеждане намират модулните мебели. Характерно за модулните решения е, че при тях собственикът на фирмата може сам да създаде набор от модули за всяко помещение. Има варианти на мебелите с различна височина, ширина и дълбочина, както и с различно предназначение – метални шкафове за документи, бюра, сейфове и метални каси, офис столове, етажерки и т. н.
Предимствата на модулната система се състоят главно в предоставената на клиента възможност да закупи единствено необходимите му елементи от всяка колекция. От друга страна в рамките на една колекция производителят може да предоставя различни по размери и предназначение мебели. Така се създават най-различни варианти на различни модули, а творческите възможности нямат граници.

От къде да купя?

Едно бързо търсене в Интернет показва, че има няколко български фирми, в които можете да потърсите всякакъв тип мебели за офиса и работните пространства: от работни и директорски столове до офис композиции. Това е фирма, която е лидер в продажбите на офис столове - Интеза Ком.
Голям плюс е безплатната доставка и безплатния монтаж, който се осигурява за всеки техен продукт. Всеки стол и офис композиция има съответната гаранция. Друго предимство е, че фирма Интеза Ком притежава свой собствен шоурум, където след уговорка може да тествате на място избраните от вас офис мебели.

Loading Facebook Comments ...